Teploty k ránu klesly k -4°C.
Zima bude a to nejhorší bude příští týden,teť o víkendu má být i přes 20 stupňů a to všecho vykvete a na to příjde od úterka další studená fronta se sněžením a mrazíky,takže co vykvete půjde do kopru.LadaSvijany píše: ↑08 dub 2021, 07:17Zima se nechce vzdát. Do rána napadlo 5 cm sněhu. Ještě že jsem flink a hrablo na sníh jsem neuklidil a i na autě mám ještě zimní pneu. Jestli sníh vydrží přes den, tak do zítřejšího rána mohou jít teploty hodně dolů.
Windy.com mi u nás předpovídá na příští týden jen kolem nuly.LadaBlatna61 píše: ↑08 dub 2021, 08:46Zima bude a to nejhorší bude příští týden,teť o víkendu má být i přes 20 stupňů a to všecho vykvete a na to příjde od úterka další studená fronta se sněžením a mrazíky,takže co vykvete půjde do kopru.LadaSvijany píše: ↑08 dub 2021, 07:17Zima se nechce vzdát. Do rána napadlo 5 cm sněhu. Ještě že jsem flink a hrablo na sníh jsem neuklidil a i na autě mám ještě zimní pneu. Jestli sníh vydrží přes den, tak do zítřejšího rána mohou jít teploty hodně dolů.
Jestli to takhle bude pokračovat dál,pár dní teplo a pak zase sněžení a mrazíky,tak tady dopadnem stejně jako v té Francii,ale i Chorvatsko a Slovinsko má velký problémy,tímhle způsobem se asi letos úrody nedočkáme,zimu hlásí i na květen.
A od úterka do soboty má sněžit a mrznout a tak to má pokračovat aš do půlky května.LadaBlatna61 píše: ↑10 dub 2021, 07:47U nás mělo být taky na nule a ještě teť je mínus 2 stupňě,je to lepší jak včera,to bylo při zemi mínus 8 st.
Do tý zimy bude u vás foukat ještě pořádný vichr od zítřka,u nás má přijít sněhová bouře z pondělka na úterý,prej aš 10 cm mokrého sněhu,pak uš jen raní mrazíky.
Už od včerejška fičí ve dne v noci, má to výhodu, že nestačí mrznout....ten sníh by mněl spadnout zhruba na celém území, nějaká tlaková níže Willy nebo tak nějak,,,LadaBlatna61 píše: ↑10 dub 2021, 15:25Do tý zimy bude u vás foukat ještě pořádný vichr od zítřka,u nás má přijít sněhová bouře z pondělka na úterý,prej aš 10 cm mokrého sněhu,pak uš jen raní mrazíky.
Tlaková níže Wilken,uvidíme co z toho bude.Jarek23 píše: ↑10 dub 2021, 15:30Už od včerejška fičí ve dne v noci, má to výhodu, že nestačí mrznout....ten sníh by mněl spadnout zhruba na celém území, nějaká tlaková níže Willy nebo tak nějak,,,LadaBlatna61 píše: ↑10 dub 2021, 15:25Do tý zimy bude u vás foukat ještě pořádný vichr od zítřka,u nás má přijít sněhová bouře z pondělka na úterý,prej aš 10 cm mokrého sněhu,pak uš jen raní mrazíky.
Tady jsou uš jen dva nad nulou a začíná poletovat sníh,k tobě to dojde asi aš večer nebo zítra,fronta jde pomalu ale jistě na východ,čekej velké sněžení.Dzordzik píše: ↑12 dub 2021, 13:25U nás je jarní počasí, modro, bezvětří, vedro. Dopoledne jsem na zahradě něco natíral a lítal tam jnom v tričku s krátkým rukávem a lilo ze mě. na jedné straně baráku 22 a na druhé 17. Teď už je ještě víc. Večer a v dalších dnech se má razantně ochladit a má pršet. Konečně. Je stračné sucho. Zalívám už kolik týdnů a když jsem sekal, přišel sem domů celej od prachu jak ředitel vápenky. Už aby zapršelo. Meruňky už kvetou, tak snad nebude pod nulou. Réva se ještě drží.
Lado, tak uz mame taky jen plus 2C a mlha, u tebe uz je asi mene...LadaBlatna61 píše: ↑12 dub 2021, 14:33Tady jsou uš jen dva nad nulou a začíná poletovat sníh,k tobě to dojde asi aš večer nebo zítra,fronta jde pomalu ale jistě na východ,čekej velké sněžení.Dzordzik píše: ↑12 dub 2021, 13:25U nás je jarní počasí, modro, bezvětří, vedro. Dopoledne jsem na zahradě něco natíral a lítal tam jnom v tričku s krátkým rukávem a lilo ze mě. na jedné straně baráku 22 a na druhé 17. Teď už je ještě víc. Večer a v dalších dnech se má razantně ochladit a má pršet. Konečně. Je stračné sucho. Zalívám už kolik týdnů a když jsem sekal, přišel sem domů celej od prachu jak ředitel vápenky. Už aby zapršelo. Meruňky už kvetou, tak snad nebude pod nulou. Réva se ještě drží.
Tady sněží a je 1,1 nad nulou,největší mráz má být ve čtvrtek do mínus čtyř stupňů,pro révu to jde ale co kvete,tak to je zlé.Jarek23 píše: ↑12 dub 2021, 18:51Lado, tak uz mame taky jen plus 2C a mlha, u tebe uz je asi mene...LadaBlatna61 píše: ↑12 dub 2021, 14:33Tady jsou uš jen dva nad nulou a začíná poletovat sníh,k tobě to dojde asi aš večer nebo zítra,fronta jde pomalu ale jistě na východ,čekej velké sněžení.Dzordzik píše: ↑12 dub 2021, 13:25U nás je jarní počasí, modro, bezvětří, vedro. Dopoledne jsem na zahradě něco natíral a lítal tam jnom v tričku s krátkým rukávem a lilo ze mě. na jedné straně baráku 22 a na druhé 17. Teď už je ještě víc. Večer a v dalších dnech se má razantně ochladit a má pršet. Konečně. Je stračné sucho. Zalívám už kolik týdnů a když jsem sekal, přišel sem domů celej od prachu jak ředitel vápenky. Už aby zapršelo. Meruňky už kvetou, tak snad nebude pod nulou. Réva se ještě drží.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host