Kvasíme

Uživatelský avatar
sapmok
Aktivní člen
Příspěvky: 192
Registrován: 04 úno 2020, 20:01
Bydliště: v okrese Jeseník 230mnm
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvasíme

Příspěvek od sapmok »

Tak, pro zajímavost.
Obral jsem pět čtyřletých keřů - Dakona, Zlata, Garold, Rošfor a Aladdin.
Po nakvašení i se slupkami jsem vylisoval 12l moštu.  ;-) I tak jsem čekal více. Garold a Dakona měli málo hroznů.  :? 
Garold mne překvapil šťavnatostí a výlisností, Zlata taky a ostatní šli hůře. Z těch uvedených, Garold u mne vede. 
A kvasíme.  :-D 


Petr
teplotní vegetační zóna USDA 6b
VÍNO-HRANÍ

Odpovědět

Zpět na „Kvašení (fermentace)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host